[Logo]
Over de club
Competities
Hall of Fame
Evenementen
Ratings
Links

Log in

L:

P:

Blijf ingelogd:


Elke vrijdag inloopschaak van 13.30-16.00 uur in Cinecitta
13-11-2019: De Stukkenjagers D - RSG C, De Stukkenjagers B - RSG A, De Stukkenjagers A - KiNG A, Groepencompetitie, De Stukkenjagers C - KiNG B, De Stukkenjagers E - RSG B

Eksakt Kersttoernooi

Waar?

Op zondag 2 januari is het Eksakt Kersttoernooi weer gehouden. In de A-groep wisten twee favorieten gezamelijk de eerste plaats te bereiken. Op weerstandspunten wist Maurice Peek het toernooi te winnen voor Martijn Dambacher (volgens onze Belgische clubgenoot vooral door de medewerking van Steff Helsen, die in zijn eentje de weerstandspunten van Martijn naar beneden wist te trekken). Hoge noteringen waren er ook voor Bram van den Berg, César Becx en Frans Janssen. Joost Hoogendoorn had een offday en eindigde uiteindelijk net onder de middenmoot met 3 punten. Foto's zijn hier te vinden.

In de gecombineerde B+C groep leken de favorieten Arno Slagboom en Winifred Paulis lang soepeltjes aan kop te blijven (Ard van Beek verloor al in de eerste ronde en moest een flinke achtervolgingsrace inzetten om weer bij te komen). In de tweede helft kwam er echter de klad bij beiden in, en na een aantal remises en een nederlaag waren ze beiden uit het zicht van de kopgroep. Uiteindelijk werd de groep gewonnen door Jelmer van der Weide en Henk Wennekes met 6 punten. Jiri Obels was veruit de succesvolste C-speler met 5 punten, gevolgd op een halfje door Mark van de Berg.

Prijzengeld

In de A-groep: 1e 150E+Eksakt-wisselbeker, 2e 90, 3e 60, 4e 35, 5e 25, 6e 15 Euro.

In de B-groep: 1e 60, 2e 35, 3e 20, 4e 15, 5e 10 Euro. Ratingprijzen tot 1650: 25, 15, 10, 10, 10 Euro.

Grand Prix

Het toernooi telt mee voor het Grand Prix klassement van de NBSB, categorie A.

Uitslagen en standen

GroepEindstandUitslagen
A
hier hier
B+C
hier hier

Vorige toernooien

De uitslagen van vorige toernooien zijn nog te vinden: