Avondcompetitie van start

En hoe: in de eerste ronde staan maar liefst twee derby”s op het menu. In De Harmonie krijgen op Super Wednesday 2 oktober onder andere Stukkenjagers A – Stukkenjagers B (Hoofdklasse) en Stukkenjagers C – Stukkenjagers D (Eerste Klasse) hun beslag. In de Tweede klasse ontvangt Stukkenjagers E gasten uit Helmond, en wel HSC C. Rode Lopers A reist aan uit Oosterhout, om Stukkenjagers F een kopje kleiner te maken. Bij A tegen B, een duel in de Hoofdklasse, staat het overigens al 0-1, dankzij de zege die Cor van Dongen vorige week op Bram van den Berg boekte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Avondcompetitie van start

Op woensdag 29 september staat de clubavond in het teken van de eerste ronde van de NBSB-avondcompetie. Alle vijf Stukkenjagers-viertallen komen in actie. Met vier teams in de hoogste klasse is een onderling duel onvermijdelijk; deze keer mag Stukkenjagers D, onder leiding van Sander Funk, spitsroeden lopen tegen de door Mart Nabuurs aangevoerde cracks van Stukkenjagers A, de algeheel kampioen van vorig seizoen. Stukkenjagers B, met als teamchef Reinier Jaquet, krijgt bezoek van De Baronie A, terwijl Bas Rosheuvel zal trachten Stukkenjagers C naar een zege op Veldhoven A te loodsen. In de tweede klasse gaat Stukkenjagers E van start tegen Triple-Pion A. Alle wedstrijden beginnen om 20.00 uur in De Harmonie aan de Stationsstraat 26, supporters zijn natuurlijk van harte welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Avondcompetitie van start

In de week van 19-23 oktober komen de zeven Stukkenjagers-viertallen voor het eerst in actie in de NBSB-avondcompetitie. Aanstaande maandag bijt Stukkenjagers C, onder leiding van Lex Karstens, het spits af, in en tegen Eindhoven. Op woensdag zijn er dan op de clubavond in De Harmonie twee derby’s: Stukkenjagers D (Sander Funk & co.) speelt dan ’thuis’ tegen Stukkenjagers B (aangevoerd door Guus Vermeulen), terwijl Stukkenjagers G (Dennis Jaheruddin c.s.) de maat zal proberen te nemen van Stukkenjagers E (met teamleider Emil Voorhorst). Op vrijdag zijn er dan nog twee uitwedstrijden. Stukkenjagers A (geleid door Bram van den Berg) gaat in Den Bosch proberen HMC A beentje te lichten, terwijl Stukkenjagers F (Bas Rosheuvel en anderen)in Oosterhout gaat kijken wat debutant Rode Lopers in huis heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *