Deze week GEEN clubavond, GEEN inloopschaak

Zoals eerder aangegeven volgen we de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet. En zoals je waarschijnlijk hebt meegekregen, zijn er voortdurend nieuwe ontwikkelingen in en om Tilburg.

Bij een steekproef onder medewerkers van het ETZ bleek een opvallend hoog percentage besmet te zijn met het virus. Ook worden de aanwijzingen sterker dat het coronavirus overgedragen kan worden tijdens de incubatieperiode, als er nog geen noemenswaardige klachten zijn. 

De burgemeester roept daarom nu alle Tilburgers – dus ook degenen zonder klachten dus – op om de komende dagen sociale contacten te beperken. Alleen op die manier zou de zogeheten indamfase nog succesvol kunnen zijn. Meer achtergrond vind je hier.

We hebben hierover binnen het bestuur overlegd en besloten de oproep van de burgemeester in de praktijk te brengen. Dat betekent dat er morgen GEEN CLUBAVOND zal zijn, en aanstaande vrijdag (de 13e!) GEEN INLOOPSCHAAK.

Uiteraard volgen we van dag tot dag de ontwikkelingen en hopen we dat we snel weer kunnen samenkomen.

Mocht je meer info willen hebben of hierover van gedachten willen wisselen, neem dan contact op met Wil Wouts, voorzitter@stukkenjagers.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.