Digitaal schaak populair, De Stukkenjagers wint Team Battle

Vorige week stonden er drie digitale toernooien op de Stukkenjagers-kalender. Op woensdag namen 39 spelers deel aan de clubavond, je kunt het hier allemaal herbeleven. Op vrijdag trok het inloopschaak 35 schakers, de resultaten vind je hier.

Sportief hoogtepunt was de deelname van een team van 22 Stukkenjagers op zondag 5 april aan de Team Battle, een digitale massakamp die de Groninger Combinatie wekelijks organiseert. Ons team legde in dit snelschaaktoernooi overtuigend beslag op de eerste plaats, zoals je hier kunt bekijken.

Kom jij op de clubavond?

Vanavond houden we alweer onze derde digitale clubavond. Mensen die zo dicht bij onze club staan dat ze dit lezen zijn welkom. Het is van 20.00–22.30 uur, het tempo steeds 10 minuten + 3 seconden, we spelen in één groep. Je kunt elk moment instappen, pauzeren of je terugtrekken.

Wie een gratis lichess-account aangemaakt heeft (hier kun je lezen hoe je dat doet) kan meedoen via https://lichess.org/tournament/7ajjM737 en dan op ‘Neem deel’ (‘Sign In’) te klikken.

2 gedachten over “Digitaal schaak populair, De Stukkenjagers wint Team Battle

  1. Geacht SJ, Is het mogelijk om in Corona-tijden mee te doen aan jullie lichess org toernooitjes, bijvoorbeeld op woensdagavond? Woensdagavond 13 mei zou ik kunnen….waar zie ik dan jullie lichess org link om mee te doen? Hartelijk dank! Philippe Blankert (JPBlankert als username)

    1. Dag Philippe, De linkjes verschijnen meestal een dag voor het toernooi in de kalender op de site. Als je meedoet graag even voorstellen in de chat, dan weet iedereen tegen wie-ie speelt. Ook op vrijdagmiddag (bij het inkoopschaak) ben je welkom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *