Even een tussenstand

Alweer even geleden dat we de actualiteit op de voet volgden. Komt ook omdat we druk zijn met de digitale surrogaten: de clubavonden op woensdag, twee ‘interlands’ (ook) op woensdag, het inloopschaak op vrijdagmiddag en niet te vergeten de Team Battles op zondagavond.

Om met die laatste te beginnen: de deelnemende teams worden steeds sterker, hetgeen blijkt uit de eindklasseringen die ons team achtereenvolgens behaalde in de hoogste groep: 1e, 3e, 5e en… 9e. Dat laatste resultaat betekent degradatie naar Groep 2, waaruit we overigens aanstaande zondag alweer kunnen promoveren. 

Op basis van onze eerdere ereplaatsen mochten we ook twee keer meedoen aan een heuse interland: de Nederlandse topclubs tegen vijf Duitse. Daarin eindigden we respectievelijk als 9e en 8e.

Onze ‘eigen’ evenementen – de clubavond en het inloopschaak – worden meestal door zo’n 25 à 35 spelers bezocht. De meeste spelers zijn inmiddels bekenden, slechts enkelen doen mysterieus over hun identiteit. Het voert te ver om alle resultaten te highlighten. Die kun je overigens nog steeds bekijken via de oorspronkelijke linkjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *