Gefikst!

We hebben ons een tijdje moeten behelpen met kaduuke functionaliteiten van de site. Wie het dropdowntje ‘SJ-rating’ aanklikte zat jarenlang oog in oog met de eenzame ratinghouder en oud(!)-lid Erik van Ingen (1864). Die barre tijd is nu grotendeels voorbij. Dankzij de inspanningen van Paul Castermans kun je nu gewoon je rating(s) vinden bij de drie bekende dropdowns onder ‘Rating’. Onder dat hoofdkopje vind je overigens een summiere uitleg. Ook het bijwerken aan de achterkant verloopt nu weer volautomatisch, zonder handwerk. Sterker nog, we hebben zelfs met vereende krachten de rating van Rob Milo in beweging gekregen.

En dat is niet alles: dankzij de inspanningen van Herman Grooten en wederom Paul is er een extra partijviewer aan het instrumentarium toegevoegd, waar zelfs digibeten mee uit de voeten kunnen. Het beweegt! En mooie partijen dat je ermee kunt spelen… 

Toch blijft er wat te wensen over. We moeten nog navraag doen hoe we de oude standen van de Groepencompetitie naar het archief kunnen afvoeren, zodat we zeker weten dat de nieuwe bovenaan komen. Wordt vervolgd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *