Rijke oogst voor avondteams

De thuiswedstrijden van onze zeven avondteams, woensdag 2 december in een gezellig drukke Harmonie, hebben maar liefst elf matchpunten opgeleverd. Stukkenjagers A ging voort op de ingeslagen weg met een 4-0 tegen de Zandloper A, dankzij snelle zeges van Bianca Muhren (2) en Bram van den Berg (3), en iets langzamere van Guus Vermeulen (4) en Mart Nabuurs (1). Stukkenjagers B speelde een spannende match tegen De Baronie A. Jiri Obels (2) won snel, evenals Mark van den Berg (4). Maar daarna ging Anne Haast (1) in een tactisch duel ten onder. Gelukkig wist Pepijn Obels (3) zijn slechter staand dame-eindspel remise te houden: 2,5-1,5. Stukkenjagers C slaagde er tegen HSC A niet in de eerste matchpunten te pakken. Kienfong Lie Kwie (3) ging vlot onderuit, waarna Lex Karstens (2) en Jan Otten (4) een remise lieten aantekenen. Ron de Veen (1) was weer als laatste klaar, maar verloor: 1-3.
Stukkenjagers D wist voor de derde achtereenvolgende keer te winnen. Arend-Jan Meerwijk (3) opende tegen D4 A de score, maar Peter Lode (1) moest helaas de gelijkmaker toestaan. Ivar Heine (2) kwam in het verre eindspel remise overeen. Matchwinnaar werd Marco Kemmeren (4), die er mooi voorstond toen zijn tegenstander de vlag streek. Een klasse lager slaagde Stukkenjagers E er in het derde gelijkspel in successie te produceren, deze keer tegen Sissa Oirschot. John Greunsven (1) zegevierde, Theo Mulder (2) en Guus van Heck (4) remiseerden, maar Emil Voorhorst (3) kon het niet bolwerken.
Stukkenjagers F boekte een nuttige zege op De Baronie C. Nadat César Becx (1) de score had geopend, nam Bas Rosheuvel (3) in betere stelling, maar tijdnood remise aan. Joost Op ’t Hoog (2) en Bastiaan van de Rijt (4) hadden immers betere eindspelen, die onberispelijk naar winst werden gevoerd: 3,5-0,5. Ten slotte bleef ook Stukkenjagers G aan de goede kant van de score. Na een remise van Elsbeth Bakker (4) kwam het team via Dennis Jaheruddin (1) op voorsprong. Daarna wist Bart Landolt (3) de pionnetjes die hij voor een stuk had te gelde te maken. De nederlaag van Paul Hanique (2) was slechts een pleister op de wonde voor Triple-Pion B, 2,5-1,5.
De Stukkenjagers-ratinglijst is al bijgewerkt, hier vind je de nieuwste getalletjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.