Schaakdriedaagse in het Spoorpark

In het weekend van 23-24-25 juli slaan de regionale schaakclubs de handen ineen om onze edele sport nog dichter bij de mensen te brengen. Op en rond de schaaktafels in het Spoorpark zal drie dagen achter elkaar fanatiek geschaakt kunnen worden door eenieder die de regels kent. 

Op vrijdag 23 juli zal onze wekelijkse inloopschaaksessie voor één keer worden omgedoopt tot Uitloopschaak, en plaatsvinden bij het T-huis in het Spoorpark. Dan zullen er ook Stukkenjagers klaarzitten om het op te nemen tegen toevallige passanten. Voorinschrijven is niet nodig, deelname is uiteraard gratis.

Op zaterdag 24 juli staat het Tilburgs Rapidkampioenschap op het menu. Vanaf 10.00 uur kun je, tegen een bescheiden inschrijfgeld, meedoen aan dit zevenrondig rapidtoernooi in de openlucht. Reserveer snel een plaats via jordy@sgking.nl of www.sgking.nl.

Zondag 25 juli staat in het teken van het simultaanschaak. Niet alleen nemen IM Mark Haast en WGM Anne Haast het op tegen iedereen die wil aanschuiven, ook kunnen ervaren schakers zich met elkaar meten in een Omni-simultaan, waarbij iedere deelnemer vier partijen tegelijk speelt, met in totaal een half uur bedenktijd. Ook hier is er sprake van een bescheiden inschrijfgeld (en prijzen!). 

Meer informatie over alle onderdelen vind je via deze link. We hopen dat veel Stukkenjagers tijdens deze Driedaagse de weg naar het Spoorpark zullen vinden. 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.