De Stukkenjagers E – Caissa Gilze-Rijen

Huh… er was toch geen clubavond, de 12e? Klopt. Maar de tegenstander van SJ E heeft ook z’n clubavond op woensdag en het E-team was niet te beroerd om naar Rijen af te reizen. Teamleider Cees Zoontjens bericht.

Geweeklaag en tandengeknars

Het Stukkenjagers E-team liet zich verrassen door de onverwachte veerkracht van Caissa Gilze-Rijen.  Wij speelden een thuiswedstrijd uit! Om het thuisgevoel een beetje te versterken reisden Herman Grooten en Sam Baselmans ons achterna, om hun SJ Open-partij vooraf te spelen. Hun aanmoedigingen hielpen ons ten slotte toch niet.

Waar René Davidse ( 4) optimaal profiteerde van kleine vergissingen van de tegenstander gebeurde bij Nico Dignum ( 3) juist het omgekeerde: 1-1. Cees Zoontjens (1) had de lessen van Herman Grooten goed begrepen en bereikte een stelling van goed paard tegen slechte loper. Kwestie van afmaken. De tijdnood werd hem echter fataal. Maakt Wil Wouts (2) dan misschien de 2-2? In een winnende stelling – stuk vóór – volgde echter pardoes mat achter de paaltjes. 3-1 verlies.

Nadat Wil netjes Sam in de Reeshof had afgezet konden we elkaar de huid volschelden en dat duurde tot aan de Bosscheweg. Potver de potver.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.