Drie matchpunten voor avondteams

Op de clubavond van 19 oktober kwamen ook twee van onze drie NBSB-avondcompetitieviertallen in actie. De Stukkenjagers C heeft de smaak te pakken. Na de zege op ons B-team in de eerste ronde, stond nu OSV A op het menu. Hoewel… op papier waren de Ossenaren licht favoriet. Maar in de praktijk bleek daar weinig van. Jens Korzilius boekte aan bord 2 een snelle overwinning en Bruno Culotti rondde zijn invallersdebuut af met een keurige remise aan bord 4. Teamleider Max Mutter smaakte het genoegen de matchwinst binnen te slepen: 2,5-0,5. Dat daarna Tsz Keung Wong ook nog van een 1800-speler won verhoogde de feestvreugde nog: 3,5-05!

In de match van De Stukkenjagers A tegen KiNG B wonnen uiteindelijk alle witspelers. Aan bord 1 probeerde César Becx al snel zijn tegenstander te verwarren, maar Mark Haast versterkte rustig zijn stelling en maakte het daarna gedecideerd uit. Dat was de gelijkmaker voor KiNG, want even daarvoor had Erik Dignum aan bord 2 bekwaam een toreneindspelletje tot winst gebracht.

Bij de 1-1 stand sloeg invaller Ron de Veen na een kwaliteitsoffer beslissend toe, de tijdnood werd de tegenstander te machtig. Zat er nog meer in? Nee, want Sebastiaan Dijksman moest aan bord 2 erkennen dat de binnendringende stukken van Bart van en Berg hem te machtig waren: 2-2.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *