Nog niet op (deze) woensdag, maar wel op vrijdag en zaterdag!

We mogen elkaar de komende drie weken – onder het genot van 3G en mondkapjesloopjes – weer live aan en rond het schaakbord treffen. Naar alle waarschijnlijkheid zal het scenario voor de komende weken als volgt worden:

Woensdag(avond) 26 januari: Nog geen georganiseerd schaak bij Cinecitta. Ook nog geen jeugdlessen bij Het Spoor. Er zal wel een digitale clubavond zijn via lichess.org, de link voor deelname is https://lichess.org/tournament/SPUTDE34.

Vrijdagmiddag 28 januari: We kunnen weer live inloopschaak organiseren! Wie zich voor 13.50 uur (of 14.50 uur, voor ronde 2) in Cinecitta meldt kan meedoen.

Woensdagmiddag 2 februari: De jeugdlessen in Het Spoor kunnen wellicht van start. De deelnemers krijgen nader bericht.

Woensdagavond 2 februari: We gaan bekijken en overleggen wat er deze en volgende woensdagavonden mogelijk is. Je zou kunnen denken aan partijen met aangepast tempo van 19.00-22.00 uur, maar dit zal niet voor iedereen haalbaar zijn. Het is dan ook twijfelachtig of de geplande ronde van het Stukkenjagers Open doorgang vindt. Een alternatief zou zijn om inhaalpartijen voor de Groepencompetitie te spelen, zodat we snel met een schone lei aan de volgende cyclus kunnen beginnen. Je wordt hierover nog benaderd. Sowieso is er deze avond de mógelijkheid om te schaken.

Vrijdagmiddag 4 februari: ‘Gewoon’ inloopschaak.

Zaterdag 5 februari: De KNSB-wedstrijden gaan – nu de cafés tot 22.00 uur open mogen zijn – gewoon door! Al onze zeven teams komen derhalve in actie, zoals je in de SJ-kalender kunt zien.

 

Een gedachte over “Nog niet op (deze) woensdag, maar wel op vrijdag en zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.