Negen(!) ongeslagenen bij het inloopschaak

Twintig spelers bevolkten de Ristobar op vrijdagmiddag 4 september, op het nieuwe aanvangstijdstip 14.00 uur. Mede dankzij een remisevirusje bleven maar liefst negen spelers ongeslagen: Ad Haans, Frans Pistorius, Bert Wels, Daan van Kalken, Jan Douwes (2 uit 2), Hans Groffen, Jim Stada, Rudolf Kat (allen 1,5 uit 2) en Hans van Orsouw (1 uit 2). 

In het algemeen klassement heeft Jan Douwes nu een beetje afstand genomen van Rudolf Kat, maar spannend blijft het, met hun derde ontmoeting nog voor de boeg. In het ratingwinstklassement leidt Satwik Singh nog steeds nipt voor Huub de Jong, maar achter hen zinnen meerdere spelers op een coup in de laatste zes ronden van deze periode. Onder hen Bert Wels, die een flinke sprong maakte. De winnaar van dit klassement krijgt een Cinecitta-bon, mits hij of zij minstens tien van de 26 ronden volbrengt.

Volgende rendez-vous is op vrijdagmiddag 11 september, om 14.00 uur. Aanmelden via dit formulier geeft je zicht op een plaats, als het maximumaantal van 22 spelers tenminste nog niet is bereikt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.