Geslaagd!

Op vijf achtereenvolgende donderdagmiddagen heeft onze jeugdafdeling evenzovele lessen voor  basisschoolleerlingen verzorgd in MFA Het Spoor. Die hadden daar – in nauwe samenspraak met hun ouders – voor gekozen in het kader van Try Out Sports. Dat is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kids tegen een symbolische vergoeding kunnen proeven van een sport.

Onze lesgevers en begeleiders hadden dan ook te maken met een zeer gemotiveerde groep leerlingen en bijna alle van de 29 opgegeven kinderen hebben de lessen tot een goed einde gebracht. Wat heet: ze traden de opgaven tijdens de slotbijeenkomst op 1 december met zo’n enthousiasme en inzet tegemoet, dat voorzitter Wil Wouts aan het eind een plezierige taak kon vervullen. Alle aanwezige kinderen kregen een kleurig diploma uitgereikt en een snoepzak – hieraan was uiteraard heel wat minder overleg met de ouders voorafgegaan.

Ook de groep vrijwilligers die bij deze lessen betrokken was – Bert Wels, Marieke Sarton, Guus Vermeulen, Jasper Kools, Luuk Baselmans, Henk Jan Beukema, Yvonne van Santen, Wil Wouts en César Becx – mag tevreden terugkijken op deze tweede editie. De verwachting is dat een deel van de schakers-in-spe in januari zal doorstromen naar de reguliere lessen op woensdag die worden gegeven door Yvonne, Jasper en Luuk. De eerste aanmeldingen stromen al binnen.

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.