Het Stukkenjagers Open: doe jij mee?

Zoals in elk volwaardig seizoen wisselen we vanaf oktober de wedstrijden voor de Groepencompetitie af met die van het Stukkenjagers Open. Ruwweg eens per drie weken zal dit negen ronden tellende Zwitserse toernooi het hoofdmenu van de clubavond vormen. ‘Open’, dat wil zeggen dat ook niet-leden kunnen deelnemen. Zij betalen dan een inschrijfgeld van €25.

Voor leden is deelname gratis. Alle speeldata en informatie vind je hier, inschrijven gaat uitsluitend via het aanmeldformulier. Er is al een voorlopige deelnemerslijst, die regelmatig – maar niet automatisch – zal worden bijgewerkt. De resultaten van het toernooi tellen mee voor de KNSB-rating.

Een paar overwegingen voor onze leden:

  • Speel je niet mee in de Groepencompetitie, dan is dit een mooie kans om toch voeling te houden met het woensdaggebeuren.
  • Speel je in de Groepencompetitie en kun je bijna elke woensdag gewoon spelen, dan is deelname aan het Stukkenjagers Open een aanrader.
  • Doe je mee aan de Groepencompetitie en moet je sowieso al regelmatig een woensdag overslaan, dan valt deelname aan het Stukkenjagers Open af te raden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.