De Hoorn des Overvloeds bleek leeg

Vandaag is de eerste dag sinds lang dat er geen Stukkenjagers op de toernooienradar staan. In het Obert Internacional d’escacs de Sants-Ciutat de Barcelona 2022 persten Stefan Hess en Roel Romanesco er een prettig eindsprintje uit. Na twee winstpartijen bleef Stefan Hess met 5 uit 10 maar een halfje achter op zijn verwachte score. Roel wist via 1,5 uit 2 zelfs helemaal ratingneutraal uit te komen, met 4,5 uit 10. De details vind je hier.

Ratingneutraal, dat bleek voor César Becx in het Oscar Romero Open Hoorns een fata morgana van de meest verraderlijke soort. Een duivelse mix van 12-, 14-, 16- en 78-jarigen werd hem te machtig. Wel zorgde hij eigenhandig voor een primeur. Door aanhoudende forse onderscores tijdens zijn zomerveldtocht zal hij op een van de komende KNSB-ratinglijsten voor het eerst in zijn leven de Styx oversteken naar de Hades onder 2000. Details via de toernooisite

4 gedachten over “De Hoorn des Overvloeds bleek leeg

  1. Van Godenzoon tot gevallen engel , naar de plek waar de gevallen engelen vertoeven.
    Gedenk dat gij stof zijt en tot stof zult wederkeren

    1. Stof tot nadenken, Theo, maar voor gédenken is het nog wat vroeg. Ik heb de illusie dat de verloren puntjes nog wel tot mij zullen wederkeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.