Dertien Stukkenjagers naar BK en NK

Komend weekend zijn er in Brabant twee aantrekkelijke schaakevenementen. Curieuze planning, die onze toernooitijgers voor een lastige keuze stelt. 

Negen leden zullen van vrijdag(avond) 31 mei tot en met zondag 2 juni deelnemen aan het WLC Weekendtoernooi in Eindhoven. Luuk Baselmans, Bob Jansen, Sam Baselmans, Herman Grooten, Robin Verhoeven, Tommy Grooten en César Becx gaan de strijd in de A-groep aan, waarbij tevens de Brabantse titel op het spel staat. In de B-groep zullen Bart Plasmans en Xiheng Zhang een gooi doen naar de prijzen. Er staan in beide groepen zes lange partijen op het programma: eentje op vrijdagavond, drie op zaterdag en twee op zondag. Het toernooi, inclusief live-partijen, zal te volgen zijn via de toernooisite.

Op zaterdag 1 juni zullen Sjoerd van Roon, Mark Clijsen, Stefan Hess en Leendert Pols deelnemen aan het NK Lightning, dat SG KiNG weer organiseert in het Koning Willem II Stadion. Het tempo zal wat hoger liggen dan in Eindhoven: voor elke partij is welgeteld 2 minuten per speler beschikbaar. Aanmelden is nog mogelijk, check daarvoor de toernooisite

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.