Maandag 8 augustus: 13,5 uit 19

De score van maandag lijkt mooi, maar daarbij moet worden aangetekend dat de Stukkenjagers in het overgrote deel van de partijen een flink ratingoverwicht hadden. Een rondje langs de velden.  

  • In het Krefelder Sommeropen sloot Mark Clijsen af met een winstpartij en een remise. In de eindstand heeft hij 6 uit 9 en een TPR van 2069. 
  • In Vlissingen pakte Jasper Kools een punt in ronde 4, hij staat weer op 50%
  • In Geraardsbergen deed Joppe Raats het weer goed met twee remises tegen 2000-plussers. Met 3 uit 4 krijgt hij gezelschap van Bob Jansen en Elias De Reese, die beiden twee keer wonnen. César Becx kwam op 2,5 uit 3, maar verloor daarna van een lager gerate speler. Ook Herman Grooten staat op 2,5, hij morste nog een halfje. Tommy Grooten wisselde verlies en winst af: 2 uit 4.
  • Bij het Open Nederlands JeugdKampioenschap moest Sjoerd van Roon in ronde 1 van de groep Under 25 onverwacht in een puntendeling berusten. De andere topfavoriet, Luuk Baselmans, won wel. Fong You Yee kreeg een bye toebedeeld, ook een punt dus. In de D-categorie springt Loulou Brocken moedig in het diepe. Haar eerste toernooipartij ging verloren.

Op dinsdag in actie

6-13 augustus: Jasper Kools in het 24e HZ University of Applied Sciences in Vlissingen (live-partijen op dinsdagavond).

7-11 augustus: Herman Grooten, Bob Jansen, César Becx, Joppe Raats, Elias De Reese en Tommy Grooten in het 37e Internationaal Open van Geraardsbergen (live-partijen op dinsdagochtend en -middag).

8-13 augustus: Sjoerd van Roon, Luuk Baselmans, Fong You Yee (in de U25-groep) en Loulou Brocken (D-junioren) in het Open Nederlands JeugdKampioenschap in Enschede. De groep U25 speelt dinsdagmiddag, Loulou speelt dinsdag drie ronden vanaf 09.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.