Onze jeugd slaat toe in Oisterwijk

Vandaag werd in Oisterwijk het vijfde en laatste districtsjeugdtoernooi van dit seizoen gespeeld. Deze finaledag van de Midden-Brabant Cup trok veel deelnemers van onze club. Met Loulou, Teun (de K.), Aron, Teun (P.), Oscar, Ruben en de debutanten Linde, Salma, Messi, Anh Duy, Ben en Luuk stond de teller op 12. En als we de bevriende schoolschakers Arthur, Jens en Fabian meerekenen komen we zelfs op 15. Een absoluut record! 
 
De officiële eindstanden worden binnenkort door de organisatie gepubliceerd op de site van de NBSB.
Maar we kunnen nu alvast de volgende fraaie successen noteren: Linde en Messi debuteerden overtuigend en wonnen allebei hun groep! Linde haalde 6 uit 7 en Messi won al zijn 7 partijen. Ook de derde plaatsen van Teun P. en Aron mogen worden vermeld.
 
Aan het einde van dit toernooi werd ook de eindstand van de hele MBC-reeks opgemaakt. Daarbij werd voor iedereen de beste vier dagscores bij elkaar opgeteld.
Van de Stap 1-groep bleek Loulou overall de sterkste. En eindigde Teun de K. op een fraaie derde plek. Het leverde ze allebei een beker op. In de groep Stap 0 viel Aron met een mooie vierde plaats net buiten de prijzen. Allen proficiat met deze knappe prestaties!
 
Op de foto onze prijswinnaars: Loulou (1e plaats eindklassement), Messi (groepswinnaar), Linde (groepswinnaar) en Teun de K. (3e plaats eindklassement).
 

Een gedachte over “Onze jeugd slaat toe in Oisterwijk

  1. De jeugdspelers, de lesgevers en de jeugdleider verdienen een groot compliment. Een groeidiamant in de Stukkenjagers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.