Sjoerd van Roon aan kop in Open NK

In het Open NK in Dieren beleeft Sjoerd van Roon een bliksemstart. In de ronden 2 en 3 boekte hij geruisloze zeges die het beste doen vermoeden. Met 3 uit 3 deelt hij de koppositie met Rick Lahaye, die hij naar alle waarschijnlijkheid vrijdagmiddag zal treffen. Sam Baselmans noteerde, na zijn reglementaire zege in ronde 1, twee remises en staat op 2 uit 3. Luuk Baselmans dolf ook in de tweede ronde tactisch het onderspit, maar herstelde zich in ronde 3 in een onderhoudende partij waarin de metertjes flink uitsloegen.

In de Reservegroep A staat Robin Verhoeven na een remise in ronde 2 en een winstpartij op donderdag op de gedeelde tweede plaats met 2,5 uit 3. Jasper Kools verloor weliswaar in ronde 3, maar 1,5 uit 3 tegen sterke tegenstand is een mooie tussenstand. 

Die kun je met enige moeite bekijken via onderstaande linkjes. Althans, de cijfers die je krijgt als je onder ‘List by federation’ kiest voor NED en vervolgens op Go klikt lijken juist. Maar goed, de link naar de  live-partijen (elke middag vanaf 13.00 uur) werkt wel naar behoren.

De (niet zo) handige links:

Resultaten Open NK

Resultaten Reservegroep A

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.