Stukkenjagers kansrijk in WLC-toernooi

Het WLC Weekendtoernooi, waarin opgenomen de strijd om de Brabantse titel,  is vier ronden onderweg. De negen deelnemende Stukkenjagers doen flink van zich spreken in Eindhoven. Titelhouder Sjoerd van Roon verkeert in een blakende vorm. Na twee zeges moest in ronde 3 ook Herman Grooten eraan geloven. In ronde 4 hield Sjoerd bovendien topfavoriet Thomas Beerdsen keurig op remise: 3,5 uit 4. Daarmee is hij een van de vijf koplopers, net als Sam Baselmans, die alleen tegen César Becx een halfje afgaf (en hoe, speel dit epische gevecht uit ronde 2 vooral na!), maar ook drie puike zeges boekte.

Op 3 punten staat Bob Jansen, die enkel van jeugdrevelatie Eline Roebers verloor. Op 2,5 punt staat Herman Grooten, maar ook Luuk Baselmans, Robin Verhoeven en César Becx die hun verliespartij incasseerden tegen respectievelijk Thomas Beerdsen, Eline Roebers en Onno Elgersma. 

Jasper Kools en Tommy Grooten scoorden 1,5 uit 3 + een bye. Bart Plasmans was ongelukkig in enkele eindfases en is met 1 uit 4 klaar voor de eindsprint.

Zondagmorgen om 09.00 uur start ronde 5, de slotronde begint om 14.00 uur. Alle partijen, ook de reeds gespeelde, zijn hier live te volgen. De uitslagen en standen staan hier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.