Stukkenjagers rijgen de zeges aaneen

De toernooien in Vlissingen en Borne zitten erop, in Geraardsbergen is het losgegaan.

Hogeschool Zeeland Chess Tournament, Vlissingen: Vijf van de zes leden wisten in de slotronde te winnen. Lars Vereggen kon met 6,5 punt een plusje noteren, Bram van den Berg kwam met 5,5 op de verwachte score uit. Hetzelfde puntental zorgde bij Jasper Beukema voor licht verlies. Erik-Jan Colijn bleef met 5 punten ongeveer gelijk, en dat gold ook voor Constantijn Beukema (4). De enige met een substantiële overscore, Christiaan Beukema, moest in de slotronde na lang verzet de vlag strijken en bleef op 4,5 punt.
ONJK, Borne: Sjoerd van Roon pakte in de A-groep in de slotronde een puntje: 5 uit 9, zoals het hoort. In de B-groep wist Luuk Baselmans met een slotzege op 5,5 punt te komen.
Geraardsbergen Open: Een sterke start van de Stukkenjagers. Mark Clijsen, C√©sar Becx en Reinier Jaquet wonnen hun eerste twee potten, waarbij alleen laatstgenoemde een hoger gerate tegenstander ontmoette. Hun partijen in de derde ronde zullen zondagmorgen vast op de live-borden te bewonderen zijn. Ook Joost Op ’t Hoog en Jan Otten deden van zich spreken. Joost remiseerde knap met Johan Goormachtigh, ’s middags in Vlissingen nog de kwelgeest van Christiaan Beukema: 1,5 uit 2. Jan Otten was in ronde 2 dichtbij een vergelijkbare remisesensatie, maar helaas… Net als Lex Karstens staat hij op 1 uit 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.