‘Verborgen’ toernooisuccessen

Onze club heeft inmiddels zo’n 140 leden en die hebben (nog) niet allemaal een tracker. Dus komt het regelmatig voor dat ze erin slagen ‘onder de radar’ van de webredactie een toernooi te spelen. Maar uiteindelijk komen we er toch wel achter, en al helemaal als ze succesvol zijn.

Een goed voorbeeld is de toernooizege van Roel Romanesco, die al even geleden zegevierde in de B-groep van het Prinsenstad-weekendtoernooi in Delft. Met 4,5 uit 5 (+ een vrije zaterdagavond) liet hij de concurrentie zijn hielen zien. Daaronder ook Stefan Hess die 3,5 uit 5 scoorde. In de C-groep zette Ömer Erkul met 3 uit 6 zijn reputatie als Mister Ratingwinst weer kracht bij. Je kunt de resultaten hier bekijken.

Zeker vermeldenswaard is ook de tweede plaats van Rudolf Kat in het Kennemer Open, een negenvoudig toernooi dat de agenda van de KNSB-competitie volgt. De details vind je hier.

Ook tweede werd Luuk Baselmans afgelopen weekend in het IMC Dutch Student Championship, dat volgens de rapidformule werd georganiseerd door SCCE Noësis. In Eindhoven scoorde Luuk 5,5 uit 7; Jasper Kools scoorde 4 uit 7. De resultaten vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.