We zijn een FM rijker!

En nee, het is (nog) niet Wout Verboven die je hierboven geportretteerd ziet door Harry Gielen. Hoewel deze youngster het uitstekend deed in het BPB Limburg Open, met 3,5 uit 7 en een TPR van 2138. Er had in de slotronde – en eerder ook tegen Luuk Baselmans – zelfs nog meer ingezeten. Minder geduld qua FM-titel hoeft Sjoerd van Roon te hebben. In Maastricht knalde hij met uitstekend spel door de 2300-grens heen, zodat hij de felbegeerde titel van FideMeester mag aanvragen. Met 4,5 uit 7 en een TPR van 2456 meer dan terecht!

De andere Stukkenjagers in de A-groep konden niet boven zichzelf uitstijgen. Luuk Baselmans voorkwam met 4 uit 7 ratingverlies, maar dat lukte Bob Jansen, Sam Baselmans, César Becx (allen 3 punten) en Erwin Kalle (2 punten) niet. De resultaten in de A-groep vind je hier.

In de B-groep had Robin Verhoeven een knappe eindsprint in huis: gedeeld zesde met 5 uit 7 en een TPR van 2047 die gezien mag worden. Ook Joppe Raats boekte met 4 uit 7 ratingwinst. Elias De Reese (3 punten) wist op de slotdag met twee zeges de ratingvloei enigszins te stelpen, Jasper Kools (2,5 punt) viel daarentegen met twee nederlagen terug naar licht verlies. Bekijk hier de standen van de B-groep, de toernooisite biedt de mogelijkheid de toppartijen na te spelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.