Woensdag 10 augustus: 9,5 uit 22

De woensdag bracht sterk wisselende resultaten voor de Stukkenjagers-leden die op dit moment een toernooi spelen. Al met al best een magere score…

  • In Geraardsbergen voert Bob Jansen inmiddels het SJ-veld aan: na winst en remise op woensdag heeft hij met 6 uit 8 nog uitzicht op een prijsje. Joppe Raats blijft het uitstekend doen, met 5,5 uit 8. Met twee remises bleef hij ongeslagen, en hield hij zijn TPR lekker hoog. Elias De Reese liet het tegen César Becx remise lopen en verloor vervolgens, zodat hij op 5 punten gezelschap krijgt van César, die ’s middags dan weer zelf een mooie stelling liet verzanden in remise. Tommy Grooten hield ’s ochtends knap remise, maar verloor daarna: 4,5 punt. Dat totaal heeft ook Herman Grooten, na twee nederlagen.
  • Bij het Open Nederlands JeugdKampioenschap Under 25 gaat Luuk Baselmans na twee zeges op woensdag met 4 uit 4 fier aan de leiding. Sjoerd van Roon morste wederom een halfje, zodat hij donderdag de onderlinge ontmoeting met een punt achterstand begint. Fong You Yee smaakte het genoegen van zijn eerste echte halfje in een officieel toernooi. Zover is het bij Loulou Brocken In de D-categorie nog niet, maar er komen nog genoeg kansen. 
  • In Vlissingen lukte het in ronde 6 Jasper Kools weer terug te komen op 50%, al gebeurde dat met een reglementaire zege.

Op donderdag in actie

6-13 augustus: Jasper Kools in het 24e HZ University of Applied Sciences in Vlissingen (live-partijen op donderdagavond vanaf 18.30 uur).

7-11 augustus: Herman Grooten, Bob Jansen, César Becx, Joppe Raats, Elias De Reese en Tommy Grooten in het 37e Internationaal Open van Geraardsbergen (de slotronde om 10.00 uur).

8-13 augustus: Sjoerd van Roon, Luuk Baselmans, Fong You Yee (in de U25-groep) en Loulou Brocken (D-junioren) in het Open Nederlands JeugdKampioenschap in Enschede. Het spektakel begint donderdagmorgen al. 

11-19 augustus: Jasper Beukema in het Belgisch Kampioenschap in Brugge. De eerste ronde is donderdagnamiddag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.