Zaterdag 6 augustus: 2,5 uit 3

Er zullen de komende weken zoveel Stukkenjagers in diverse toernooien actief zijn dat we dagelijks de totaalscore zullen bijhouden. Vooralsnog zijn alleen Mark Clijsen (in Krefeld) en Jasper Kools (in Vlissingen) punten aan het verzamelen. Gisteren scoorden zij samen 2,5 punt. Mark kwam in Duitsland eerst op 3,5 uit 4 en nam vervolgens een avond-bye op. Of hij daarvan al bijgekomen is zal zondag moeten blijken, als hij het opneemt tegen ratingtopper Peter Keller, een hem welbekende naam…

Jasper Kools blijkt zijn goede vorm uit Dieren te hebben meegenomen naar het Zeeuwse: hij versloeg in de eerste ronde knap Otto Wilgenhof (2129). Zondag gaan ook zes Stukkenjagers van start in Geraardsbergen: op naar nog hogere totalen!

Nu aan de gang

4-8 augustus: Mark Clijsen live in het Krefelder Sommeropen 2022. (live-partijen op zondagmiddag en -avond)

6-13 augustus: Jasper Kools in het 24e HZ University of Applied Sciences in Vlissingen (live-partijen op zondagmiddag en -avond).

7-11 augustus: Herman Grooten, Bob Jansen, César Becx, Joppe Raats, Elias De Reese en Tommy Grooten in het 37e Internationaal Open van Geraardsbergen (live-partijen op zondagmiddag en -avond).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.