Ze zijn begonnen in Rijswijk en Bray

Hoe vergaat het onze toernooiridders? Een overzichtje van de donderdagse activiteiten…

Tommy Grooten heeft in de eerste drie ronden van het NK D-jeugd (tot en met 12 jaar) 2,5 punt weten te verzamelen. Daarmee staat hij op een gedeelde derde plaats. Vrijdag en zaterdag volgen er steeds drie ronden, die live te volgen zijn via de toernooisite.

Arjen van Amerongen en Peggy van Amerongen-Jansen zijn inmiddels twee ronden onderweg in het 6ème open International d’échecs du Pays de Bray. Beiden wonnen in de eerste ronde, maar verloren in ronde 2. Arjen van een lager gerate speler; Peggy van IGM Alexandre Dgebuadze, hetgeen live te volgen was en is via deze link. Je vindt onderaan deze pagina alle resultaten

In het Hemelvaarttoernooi in Soest vielen César Becx en Sjo Smeets buiten de prijzen. César leek in de slotronde zijn abonnement op Eric de Haan te verlengen, maar werd fraai getruct door de toernooiwinnaar: 4 uit 7. Sjo hield het bij 2,5 punt. Toernooidetails verschijnen vast op de site van Schaakclub Soest.

Niet vier, maar vijf Stukkenjagers komen dit weekend uit in het Open Kampioenschap van Utrecht: naast Luuk Baselmans, Henk Jan Beukema, César Becx en Tsz Keung Wong zal Lex Karstens zijn rentree in de schaakarena maken. Er zullen vast live-borden komen, hou daarvoor de toernooisite in de gaten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.