Zondag 14 augustus: 6 uit 11

We zullen het voorlopig even moeten doen met de zes Stukkenjagers die in Brugge actief zijn. Toch een dagelijks overzicht.

  • In de strijd om de Belgische titel in Brugge moest Jasper Beukema met zwart tegen IM Stephane Hautot flink werken om een nadeel weg te werken. Dat lukte, waardoor hij nu op 1,5 uit 4 staat. 
  • In de Brugse Meesters is het vooralsnog vooral Joppe Raats (op de foto van TSM) die furore maakt. Hij voegde zondag nog eens twee remises tegen bijna-2200-spelers toe aan zijn lange ongeslagen reeks. Constantijn Beukema kon zijn goede start nog geen vervolg geven en verloor twee keer. Elias De Reese, Reinier Jaquet, Joost Op ’t Hoog scoorden zondag alle drie een remise en een winstpartij (of andersom) en staan op 1,5 punt. 

Op maandag in actie

11-19 augustus: Jasper Beukema in het Belgisch Kampioenschap in Brugge. De vijfde ronde is maandag om 15.00 uur. Jasper neemt het daarin met wit op tegen IGM Alexandre Dgebuadze. De live-partijen vind je hier.

13-19 augustus: Reinier Jaquet, Joppe Raats, Joost Op ’t Hoog, Elias De Reese en Constantijn Beukema in de Brugse Meesters! De live-partijen kun je hier volgen. Er is op maandag maar één ronde: om 15.00 uur treden Joppe, Elias en Constantijn aan; Joost en Reinier skippen deze ronde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *