Externe: we mogen alwéér!

Zaterdag 12 maart treden zes van de zeven Stukkenjagers-teams aan voor een wedstrijd in de KNSB-competitie; De Stukkenjagers 4 heeft een vrije ronde. De Stukkenjagers 1, 2, 3 en 7 spelen om 12.00 uur thuis in Cinecitta; De Stukkenjagers 5 en 6 gaan op reis. De kansen op een rijtje.

De Stukkenjagers 1 neemt het op tegen Paul Keres 2. Net als ons vlaggenschip wonnen de Utrechters drie van hun vijf wedstrijden. De winnaar van deze match mag nog een beetje hopen op meer dan een derde plaats, de verliezer heeft verderop nog een puntje nodig voor handhaving. 

De Stukkenjagers 2 staat onder de rode streep in 2D en het zou erg knap zijn als daar via de match tegen de tot nu toe ongenaakbare koploper Venlo verandering in komt. 

De Stukkenjagers 3 staat in 3G dan weer net bóven de streep, maar de staartploegen hebben een wedstrijd minder gespeeld. Ook het derde speelt tegen de koploper: HMC 2 zal naar verwachting een stevig ratingoverwicht hebben.

De Stukkenjagers 4 speelt deze keer dus niet, maar goed nieuws is er al wel: omdat er in groep 4I maar acht teams zijn, zal er dit seizoen geen enkel team degraderen.

De Stukkenjagers 5 zal het in 5G erg lastig krijgen om zich te handhaven. Wie weet kan er tegen De Kentering in Rosmalen een (levensgrote) verrassing uit de hoge hoed getoverd worden.  

De Stukkenjagers 6 gaat in 6F – gokje – spitsroeden lopen bij De Oude Toren in Berkel-Enschot.

De Stukkenjagers 7 is in dezelfde groep nog in de race voor een zeer eervolle derde plaats. Maar om die vol te houden zal er wel van Staunton Etten-Leur moeten worden gewonnen. Een pittige opgave.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *