Wordt het krimpen of groeien?

Op zaterdag 7 maart gaan alle zes KNSB-teams van De Stukkenjagers weer eens op reis. Voor SJ 1, 2, 4 en 5 staan er cruciale duels op het menu.

De Stukkenjagers 1 is goed op dreef in 1B, maar heeft nog wel twee punten nodig om het seizoen met een gerust hart uit te bollen. Tegen het op papier gelijkwaardige Krimpen aan den IJssel zijn er zeker kansen. Voor De Stukkenjagers 2 zijn die twee matchpunten in 2D inmiddels bittere noodzaak om degradatie te kunnen ontlopen. Ook hier zou de groei in Krimpen moeten worden gerealiseerd, tegen het lokale tweede team.
De Stukkenjagers 3 is koploper-af, maar hoeft zich vooralsnog geen degradatiezorgen te maken in 3F. In de derby tegen De Drie Torens kan het lekker vrij-uit schaken vanuit de underdogpositie. De Stukkenjagers 4 zit in 4G in een vergelijkbare positie als SJ 2: het zicht op klassenbehoud kan enkel worden verbeterd als er van Krimpen aan den IJssel (3 in dit geval) wordt gewonnen. Gezellig, zo’n massakampje. 
De Stukkenjagers 5 heeft in 5G al twee belangrijke matchpunten te pakken. Eentje extra, uit tegen ’t Paardje in Made, zou de marge met die ene degradatieplaats een stuk veiliger maken. De Stukkenjagers 6 reist naar Uden om ODI partij te geven. Een van de pittigere tegenstanders in 7B.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.