Zeven teams gaan op reis

Op zaterdag 4 november spelen de zaterdagteams van De Stukkenjagers uitwedstrijden. Wat valt er te winnen of te verliezen?

Maar liefst drie teams reizen naar Roosendaal. Dat inspireerde de gastheren van De Pion tot het organiseren van een heuse afterparty, met kipshoarma of zalm, waar bijna 20 SJ’ers acte de pr√©sence zullen geven. Maar eerst moet er geschaakt worden. Eersteklasser De Stukkenjagers 1 mag tegen De Pion 1 geen fout maken, wil het de titeldans blijven leiden. Tot nu toe gebeurde dat ook niet; door een vooraf gespeelde partij van Anne Haast staat SJ met 1-0 voor.
Tweedeklasser De Stukkenjagers 2 beleefde met twee nipte nederlagen een valse start. Daarom is het treffen met collega-hekkensluiter PION in Groesbeek cruciaal om met een gerust hart de rest van het seizoen in te gaan.
Derdeklasser De Stukkenjagers 3 begint – door de recente zege op ratingtopper Blerick – met een goed gevoel aan de match met De Pion 2. Net als SJ 3 is dit een van de vier wat zwakkere teams in 3H. Een echt vierpuntenduel dus.
In de NBSB Promotieklasse is De Stukkenjagers 4 geweldig uit de startblokken gekomen, met 3 matchpunten uit twee duels. Of daar uit tegen Gardé een vervolg aan gegeven kan worden is de vraag. In het verleden bleek deze horde regelmatig te hoog voor SJ 4.
Tweedeklasser De Stukkenjagers 5 begint aan de wedstrijd tegen De Baronie 4 met een 1-0 achterstand; invaller Ton Tepe kon niet stunten in zijn woonplaats. Des te gemotiveerder zullen de andere zeven zijn om de mooie seizoenstart alsnog te continueren.
Derdeklasser De Stukkenjagers 6 zal er alles aan gelegen zijn om de schande van de nederlaag in de derby tegen SJ 7 uit te wissen. Dat zal dan moeten gebeuren in de massakamp in Roosendaal, tegen De Pion 4. Geen eenvoudige taak, vermoeden we. De Stukkenjagers 7 zal even van de roze wolk af moeten komen om in Etten-Leur het succes een vervolg te geven. Tegen Staunton 2 moeten er voor onze vechtmachine zeker kansen liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.