Achtste en… laatste?

Nee, het gaat voor één keer niet over hun prestaties in de zaterdagcompetitie, maar over een initiatief uit de buik van De Stukkenjagers 8 dat onze stad heeft verfraaid. Wil Wouts bericht.
 
De schaaktafelcommissie van de Stukkenjagers heeft vrijdag weer een schaaktafel aan het straatbeeld mogen toevoegen. Deze keer werd er eentje afgeleverd bij het nieuwe Buurthuis Broekhoven. Deze oude voetbalkantine is met medewerking van velen – vooral bewoners uit de wijk – omgetoverd tot een wijkparadijs. Er gaan allerlei activiteiten voor de buurt plaatsvinden en schaken wordt daar een onderdeel van. De Broekhovenaren vroegen of we in januari een openingstoernooitje wilden organiseren. Natuurlijk, daar draait onze club zijn hand niet voor om.
 
 
Met de plaatsing van deze tafel – altijd een heel spektakel – komt het totaal op acht. Alle door onze commissie geregelde tafels op een rijtje: nummer 1 in het Harmoniepark, de nummers 2 en 3 en 4 in het Spoorpark, nummer 5 in de Kloostertuin aan de Dionysiusstraat, nummers 6 en 7 op het Professor de Moorplein, en nu nummer 8 in Broekhoven. Natuurlijk allemaal dankzij gulle Tilburgse gevers, waarvoor wederom hartelijk dank.
 
Het lijkt voorlopig de laatste tafel, maar met deze commissie (Cees Zoontjens, René Davidse, Hans van Driel en Wil Wouts) weet je het maar nooit.
 

Een gedachte over “Achtste en… laatste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.