Erik rulezz & Mark bedankt!

Het zal je opgevallen zijn: onze nieuwe site staat online. Mooi ontworpen door Melanie van DOEN! Webontwerp, en je zult de komende tijd gaan merken dat we nu meer gereedschappen en mogelijkheden hebben dan bij de oude site het geval was. Wel met z’n allen duimen dat de webredacteur alle extra opties snel onder de knie krijgt.

Uiteraard gaat de migratie gepaard met onvoorziene zaken. Zo zal je opvallen dat oud-lid Erik van Ingen een even spectaculaire als mysterieuze rentree op de SJ-ratinglijst heeft gemaakt, waardoor anderen weer in geen velden of wegen te bekennen zijn. Ook is er nog even geen weergave van de uitslagen en standen van het SJ Open, en is de Groepencompetitie nog niet op orde. Werk in uitvoering derhalve. Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan zijn ze uiteraard welkom bij César.

Door deze lancering komt ook een eind aan de beschikbaarheid van de site die Mark Huizer ontwierp. Met de achterliggende databases en koppelingen legde hij veel eer in, en heeft hij ons veel gebruikersgemak en consumentenplezier gegeven. Heel hartelijk dank daarvoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *