Avondteams scoren er niet op los

Voorafgaand aan het seizoen is er bewust weinig geronseld om deel te nemen aan de NBSB-avondcompetitie. Dit om een ruimtetekort op de clubavond te voorkomen, nu er een recordaantal van 80 spelers deelneemt aan de Groepencompetitie.  

Het resultaat is dat we maar twee diehard-viertallen hebben ingeschreven. De Stukkenjagers C werd vorig seizoen verrassend kampioen in de tweede klasse, en speelt deze editie onder het pseudoniem De Stukkenjagers A een klasse hoger. Daar hebben ze het uiteraard zwaar. Tegen De Baronie A werd er op diverse borden goed weerstand geboden, maar aan het eind stond toch de tweede 0-4 op het scorebord voor Jens Korzilius (1), Max Mutter (2), Nikolai Viljoen (3) en Gijs Walker (4).

De Stukkenjagers B is bij zijn leest gebleven, in de tweede klasse dus. Ook zij zullen niet al te vaak in de favorietenrol zitten. Tegen HMC B kregen ze wel hulp van last-minute invaller Kienfong Lie Kwie aan bord 1. Hij zorgde voor het enige punt, maar Guus Vermeulen (2), Thomas Tepe (3) en Wil Wouts (4) legden het loodje: 1-3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.