En de bonnen gaan naar Jan en … Frank!

Je hebt nog de eindstanden van de vierde periode van het inloopschaak tegoed. Dat Jan Douwes in het algemeen klassement kwam bovendrijven baart normaal gesproken weinig opzien. Maar deze keer had hij toch wat mazzel dat koploper Luuk Baselmans verhinderd was op de laatste speeldag. 

Ook de strijd in het ratingwinstklassement kreeg op de laatste speeldag een twist. Frank won twee keer en wist daardoor… Frank nipt te passeren. Om te weten om wie het gaat zul je toch door moeten klikken naar de eindstand.

De winnaars zullen binnenkort de traditionele Cinecitta-waardebon ontvangen. Omdat Jan alle periodes op zijn naam heeft geschreven mag hij zich automatisch Inloopschaker van het seizoen 2021-2022 noemen.

Aanstaande vrijdag zijn alle schakers weer van harte welkom in het Atrium van Cinecitta (Willem II-straat 29), om met een schone lei te beginnen aan de eerste periode van het volgende seizoen. Deelname is gratis; wie zich voor 13.50 uur meldt kan meedoen aan ronde 1. De aanmelding voor ronde sluit rond 14.50 uur. Het speeltempo bedraagt 25 minuten per speler + per zet 5 seconden extra.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.