Alle ratings van 1 juli!

Op de eerste van de maand en dan zijn de KNSB- en FIDE-ratings weer geüpdatet.

In de KNSB-ratings van 1 juli zijn onder andere de toernooien in Maastricht en Hilversum verwerkt. Zoals je op de lijst van de snelste stijgers kunt zien boekte Ömer Erkul met +82 de grootste winst, terwijl ook Joppe Raats, Wout Verboven, Elias de Reese en Bart Landolt een flinke stijging mogen incasseren. 

Als je via bovenstaande link in het menu op ‘Spelers’ drukt kun je zoeken naar je eigen profiel, met onder ‘Toernooien’ alle details over winst of verlies.

Dan is er ook nog een aparte KNSB-jeugdratinglijst, waarop onze jeugdspelers doorgaans een hogere rating hebben dan op de ‘gewone’. 

Nog sneller

De FIDE-elo’s worden meestal razendsnel bijgewerkt. Ook hier is Hilversum verdisconteerd, alsmede de toernooien in Krefeld en Balatonlelle, in welk laatste evenement Bob Jansen onder de radar wist te spelen.

Bekijk de lijst met Stukkenjagers en hun FIDE-ratings per 1 juli. Op de FIDE-site kun je, door je naam in te tikken en wat klikjes, te weten komen welke partijen je hoeveel punten hebben gekost of opgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.