De nieuwe ratings van 1 april!

In de KNSB-ratings van 1 april zijn de resultaten van ronden 7 en 8 van het Stukkenjagers Open verwerkt, alsmede de KNSB-competitiewedstrijden en diverse buitenlandse toernooien. Op de lijst van de snelste stijgers kun je zien wie daar garen bij spinnen. Er zitten wat aparte berekeningen bij, zie bijvoorbeeld die bij Bertalan Bokorovics, die -22 scoort in plaats van de verwachte plus. Ook lijken de ratings van Belgische jeugdspelers een extra correctie te hebben ondergaan. Misschien een herijking op basis van de FIDE-ratings? Als je via bovenstaande link in het menu op ‘Spelers’ drukt kun je zoeken naar je eigen profiel, met onder ‘Toernooien’ alle details over winst of verlies.

Dan is er ook nog een aparte KNSB-jeugdratinglijst, waarop onze ervaren jeugdspelers doorgaans een hogere rating hebben dan op de ‘gewone’. 

In de FIDE-elo’s zijn nóg meer buitenlandse toernooien al verwerkt. Bekijk de lijst met Stukkenjagers en hun FIDE-ratings per 1 april. Op de FIDE-site kun je, door je naam in te tikken en wat klikjes, te weten komen welke partijen je hoeveel punten hebben gekost of opgebracht.

2 gedachten over “De nieuwe ratings van 1 april!

  1. Ik begrijp mijn rating ook niet. Die van februari wordt aangeven, terwijl ik per april toch duidelijk gestegen ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.