De nieuwe ratings van 1 juni!

Het is weer (bijna) de eerste van de maand en dus kijken we weer reikhalzend uit naar de update van de nationale en internationale ratings. Ze staan al online! 

In de KNSB-ratings van 1 juni zijn weer de KNSB-partijen en diverse toernooien verwerkt: wel Dublin en WLC, maar nog niet het OKU en Bray. Van het Stukkenjagers Open lijkt – bij veel deelnemers – ronde 4 voor de tweede keer verwerkt en ronde 7 juist nog niet. Wordt over overlegd en hopelijk snel hersteld! De verwerking van ronde 8 volgt sowieso in juli. We houden overigens, om onduidelijke redenen, de resultaten van de NBSB-avondcompetitie sinds september 2021 nog tegoed. Als je in het menu op ‘Spelers’ drukt kun je zoeken naar je eigen profiel, met alle details over winst of verlies.

Ook de FIDE-elo’s hebben de nodige mutaties ondergaan, mede dankzij de verwerking van de laatste KNSB-ronde en de toernooien in Eindhoven en Bray; bekijk de lijst met Stukkenjagers en hun FIDE-ratings per 1 juni. Op de FIDE-site kun je, door je naam in te tikken en wat klikjes te weten komen welke partijen je hoeveel punten hebben gekost of opgebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.