Driemaal groepswinst bij Tata-vierkampen

Bij de weekendvierkampen van het Tata Chess Tournament zijn drie van de veertien deelnemende Stukkenjagers erin geslaagd de groepswinst te pakken. Daan Baselmans blijft deze winter maar plussen en won als enige alle drie zijn partijen (in 4F). Raimon Bach kwam samen met Thomas Tepe in de enige zeskamp terecht. In de tweede ronde troffen beiden elkaar: remise. Verder kende Raimon geen genade: 2,5 punt in 6Z. Voor scheidend lid Ton Tepe was er succes in 8H: gedeelde groepswinst met 2 punten.

Voor de overige SJ’ers zat er niet meer in dan een middenscore: Jasper Beukema (1 punt in 1A), Luuk Baselmans (1,5 in 1B), Reinier Jaquet (1,5 in 3O), Joost Op ’t Hoog (1,5 in 4Q), Elias de Reese (1,5 in 4S), Pascal Graafmans (1,5 in 4P), Alex van Lanen (1,5 in 4M), Constantijn Beukema (1,5 in 4B), Guus Vermeulen (1 in 5A), Thomas Tepe (1,5 in 6Z) en Rene Davidse (1,5 in 9N).

Bij de vandaag gestarte dagvierkampen geen Stukkenjagers, maar van 17-26 januari gaan er elf tienkampers aan de slag: Stefan Beukema (in de zogeheten ‘Qualifiers’), Jasper Beukema (wederom!), Herman Grooten, Sam Baselmans, Sjoerd van Roon, Erwin Kalle (allen op niveau 2), Rudolf Kat, Christiaan Beukema (beiden 3), Lex Karstens (4), Tommy Grooten, Jan Otten (beiden 5).

De uitslagen vind je steeds hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *