Elias De Reese aan kop in BeJK

Op diverse toernooivelden zijn Stukkenjagers actief (geweest). César Becx leek in de strijd om de John Bolger Cup in Dublin na twee nederlagen op weg naar een kersvers dieptepuntje. Maar in de resterende drie ronden richtte hij zich op met evenzovele overwinningen: 3 uit 5.

In de Wachtebeke Winter Round Robin zijn Luuk Baselmans en Bob Jansen inmiddels over helft van hun tienkamp. In de jacht op een IM-norm staat Luuk op 3 uit 5, en kan hij met een goede eindsprint nog het doel bereiken. Zijn partijen zijn dagelijks te volgen via deze link. In de B-groep maakt Bob Jansen zijn (rating)favorietenstatus waar met 3,5 uit 5, al is koploper Emile Boucquet (5 uit 5) vooralsnog ongenaakbaar. 

In het Belgisch Jeugdkampioenschap in Blankenberge (foto) is de strijd drie ronden onderweg. In het toernooi U16 is Elias De Reese voortvarend gestart; net als zes anderen is hij na drie ronden nog zonder puntverlies. Dat geldt niet voor onze troeven in de U18-sectie. Joppe Raats en Constantijn Beukema remiseerden tegen elkaar en morsten ieder nóg een halfje. Ook op 2 uit 3 staat Wout Verboven die in de tweede ronde verloor. Het toernooi is, inclusief live-partijen, te volgen via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.