Maandag 15 augustus: 0,5 uit 4

De maandag bracht niet alleen een laagterecord aan actieve Stukkenjagers, ook de percentuele score liet wat te wensen over.  

  • In de strijd om de Belgische titel in Brugge boette Jasper Beukema met wit tegen IGM Alexandre Dgebuadze een kwaliteit in, waarna hij langzaam maar zeker ten onder ging. Met 1,5 uit 5 zal het van de eindsprint moeten komen.
  • In de Brugse Meesters bleef Joppe Raats op het remisepad omhoog; hij staat op 2 uit 4, zijn TPR rond de 2200. Elias De Reese en Constantijn Beukema kwamen helaas niet tot scoren, en staan op respectievelijk 1,5 en 1 uit 4. 

Op dinsdag in actie

11-19 augustus: Jasper Beukema in het Belgisch Kampioenschap in Brugge. De zesde ronde is dinsdag om 15.00 uur. Jasper neemt het daarin met zwart op tegen Thibault Real. De live-partijen vind je hier.

13-19 augustus: Reinier Jaquet, Joppe Raats, Joost Op ’t Hoog, Elias De Reese en Constantijn Beukema in de Brugse Meesters! De live-partijen kun je hier volgen. Er zijn dinsdag weer eens twee ronden: één om 10.00 uur,  de tweede om 15.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *