Voortvarende start in Krefeld

Er zal snel verandering in komen, maar op dit moment is er welgeteld één Stukkenjager actief op de toernooivelden. Mark Clijsen startte goed in het Krefelder Sommeropen met 2,5 uit 3. De partijen – twee per dag – zijn live te volgen via de link die je hieronder in het overzichtje kunt aanklikken. Zoals je ziet hoef je je de komende tijd ook als thuisblijver niet te vervelen. 

4-8 augustus: Mark Clijsen live in het Krefelder Sommeropen 2022.

6-13 augustus: Jasper Kools in het 24e HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. 

7-11 augustus: Herman Grooten, Bob Jansen, César Becx, Joppe Raats, Elias De Reese en Tommy Grooten in het 37e Internationaal Open van Geraardsbergen.

8-13 augustus: Sjoerd van Roon, Luuk Baselmans, Fong You Yee en Loulou Brocken in het Open Nederlands JeugdKampioenschap in Enschede.

11-19 augustus: Jasper Beukema in het Belgisch Kampioenschap in Brugge.

13-19 augustus: Reinier Jaquet, Joppe Raats, Joost Op ’t Hoog, Elias De Reese en Constantijn Beukema in de Brugse Meesters in… Brugge!

19-28 augustus: Stefan Hess en Roel Romanesco in het Obert Internacional d’escacs de Sants-Ciutat de Barcelona 2022.

26-28 augustus: César Becx in het Oscar Romero Open Hoorns Kampioenschap, Hoorn.

2-4 september: Herman Grooten, Bob Jansen, Robin Verhoeven, Erik Dignum, Wout Verboven, Tommy Grooten, Jasper Kools, Bart Plasmans, Guus Vermeulen, Michel Timmermans en Tsz Keung Wong in het (volgeboekte) Goirles WeekendKampioenschap, gesponsord door Telecombinatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *