Ze zijn begonnen in Goirle!

Twaalf Stukkenjagers nemen dit weekend deel aan het Goirles WeekendKampioenschap Telecombinatie 2022. Vrijdagavond was de eerste van zes ronden. Veel uitslagen in de A-groep weerspiegelen de trend van de laatste tijd. Vroeger gaf de lijst van de eerste ronde de verwachte slachting van de lager geraten aan, maar zoals je hier kunt zien kwamen zij in maar liefst twaalf van de 21 partijen tot scoren. Zo slaagden Tommy Grooten, Jasper Kools, Thomas Kaufmann en Bart Plasmans erin om te remiseren tegen spelers die hoger op de ratinglijst staan. Wout Verboven kon zijn huzarenstukje uit Maastricht – remise tegen Luuk Baselmans – niet herhalen. Net als Luuk bezweek ook Robin Verhoeven niet onder de favorietenrol in zijn partij. Erik Dignum keek de kat uit de boom met een bye.

In de B-groep vier Stukkenjagers. Zoals je hier kunt zien maakten Guus Vermeulen en Tsz Keung Wong in de eerste ronde geen fout. Michel Timmermans morste een halfje, en dat deed Maarten Werkhoven min of meer ook, via een bye.

In de loop van de zaterdag kun je de uitslagen van de ronden 2, 3 en 4 via deze link vinden. Er zijn geen live-borden, het is immers veel leuker een kijkje te gaan nemen in de monumentale kapel van het Jan van Besouwhuis in Goirle. 

2 gedachten over “Ze zijn begonnen in Goirle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.