Externe: we gaan beginnen!

Zaterdag 16 september beginnen De Stukkenjagers 1 tot en met 4 aan de KNSB-competitie. Alle vier gaan ze op reis. Wat kunnen ze verwachten, en wat kunnen wij van ze verwachten?

De Stukkenjagers 1 is, na de nipte degradatie uit de Meesterklasse, nummer 2 op de plaatsingslijst van de 1e klasse B. In de volgende ronde komt favoriet Vianen/DVP op bezoek, maar eerst zal het vlaggenschip in Arnhem de lastige klip ASV moeten omzeilen. Die ploeg wipte de onzen vorig seizoen zeer overtuigend uit de KNSB-beker. Het zal spannend worden.

De Stukkenjagers 2 bleef vorig seizoen ongeslagen in de derde klasse en keert daardoor na één jaar terug in de 2e klasse D. Slechte timing, want uitgerekend dit seizoen heeft de KNSB versterkte degradatie verordonneerd: de nummers 7, 8 en 9 + de slechtste nummer 6 degraderen! Geen geweldig perspectief voor SJ2, dat duidelijk de laagste gemiddelde rating heeft in deze groep. Het zou best eens zo kunnen zijn dat de match in Asten tegen collega-laagvlieger De Combinatie beslissend is in de strijd om plaats 8…

De Stukkenjagers 3 zou de club ‘in de breedte’ een goede dienst kunnen bewijzen door terug te promoveren naar de derde klasse. Vorig seizoen werd het team tweede in de vierde klasse, dit seizoen hebben ze de hoogste getallen in 4H, maar de concurrenten zijn niet veel zwakker. In ronde 1 gaan ze naar Maarheeze (of Soerendonk?) waar het bepaald niet zwakke Gardé wacht.

De Stukkenjagers 4 deed het vorig jaar heel goed in de vierde klasse. Dankzij versterkingen zijn ze nu op papier een van de betere teams in 4G. Benieuwd of dat er tegen ratingfavoriet Bergen op Zoom al uitkomt… 

Op deze lijst zie je alle teams in de hoogste vier klassen op volgorde van gemiddelde rating van de opgegeven spelers staan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *