Externe: we gaan er weer voor!

Zaterdag 4 november komen alle negen zaterdagteams van De Stukkenjagers in actie. Een voorbeschouwing van de verwachtingen & de kansen.

De Stukkenjagers 1 is in 1B uitstekend aan het seizoen begonnen met een ruime zeges op ASV en Vianen/DVP. Als ons vlaggenschip ook nog in Nijmegen van medekoploper UVS 1 zou winnen, dan zal aan dek het M-woord tóch weer gaan rondzingen. 

De Stukkenjagers 2 staat voor zo’n beetje de zwaarste klus in 2D: uit tegen Venlo 1. Op basis van het te verwachten ratingverschil zou het woord ‘sprokkelen’ best eens zijn weg naar het wedstrijdverslag kunnen vinden. Of wordt het ‘klotteren’ omdat de Noord-Limburgers voor Sinterklaas spelen?

De Stukkenjagers 3 is het seizoen uitstekend begonnen met twee zeer ruime zeges in 4H. Tegen PION/Mook combinatie 2 zou er een derde tweepunter in moeten zitten. Maar ja, in Groesbeek zijn er niet alleen pieken…

De Stukkenjagers 4 is óók koploper in de vierde klasse, 4G in dit geval. De derby bij EGS in Goirle zal sterk lijken op een gemiddelde clubavond: veel bekende gezichten en onvoorspelbare uitslagen. Ver van de 4-4 zal de uitslag niet afliggen, zo luidt de veilige voorspelling.

De Stukkenjagers 5 behaalde in de eerste ronde een knap gelijkspel tegen Kempen Combinatie 2. Met Eindhoven 3 krijgen ze in Cinecitta weer een stevige tegenstander voorgeschoteld in hun uitdagende vijfdeklassegroep. 

De Stukkenjagers 6 – oók vijfde klasse – begon met een resonerende 7-1 tegen een hol zéstal. Is eerste gewin kattengespin, of moet ook het jonge en ambitieuze HMC 4 eraan geloven?

De Stukkenjagers 7 was de eerste ronde vrij en begint pas deze ronde aan het seizoen in de zesde klasse. De gasten van De Raadsheer 2 zorgen meteen voor een flinke uitdaging … benieuwd hoe dit afloopt.

De Stukkenjagers 8 deed het in ronde 1 lang niet gek tegen een van de titelfavorieten. Nu komt HMC 5 langs in Tilburg, voor een wedstrijd waarin een achtste-in-topvorm stilletjes mag hopen.

De Stukkenjagers 9! Ja, we laten het uitroeptekentje nog even staan. Al was het alleen maar omdat ze bij hun debuut in de NBSB-zaterdagcompetitie met 3-1 wonnen. Nu gaan ze de strijd aanbinden met Henk & de Talentjes van HMC 6. 

De thuiswedstrijden van SJ 5 tot en met 9 beginnen om 12.00 uur in Cinecitta aan de Willem II-straat 29. Toeschouwers van harte welkom, mits ze hun mobietje en smartwatch uitzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.